Pyöräily on kaikkea muutakin kuin vain kesälaji, kunhan talveen varautuu. Varmista, että valot ja heijastimet ovat puhtaat, sillä pimeys ja mahdolliset lumivallit haittaavat näkyvyyttä. Voit parantaa näkyvyyttäsi myös kirkkaan värisellä ajoasulla sekä kypärällä. Etuvalon lisäksi pyörässä on oltava etu-, taka-, sivu- ja poljinheijastimet. Vaihda alle nastarenkaat, kun yölämpötila painuu pakkaselle. Nastoitettu eturengas parantaa ohjattavuutta, takarengas puolestaan tuo pitoa jarrutukseen. Karkeakuvioinen tai syväurainen rengas tuo pitoa erityisesti lumiselle tielle.

Lenkin jälkeen pyörää kannattaa säilyttää kuivassa ja kylmässä varastossa, jotta kosteus ei tiivisty pyörään. Huolehdi myös ketjujen säännöllisestä öljyämisestä.

Hiilihydraattivarastot riittävät noin 1,5 tunnin kovatehoiseen suoritukseen, jonka jälkeen suorituskyky laskee. Jos haluat pitää tahtia yllä pitkilläkin lenkeillä, Kokeile esimerkiksi uusia Dexal Sport Drink + Magnesium urheilujuomajauhe stickejä, jotka ovat kokonsa puolesta helppo ottaa mukaan matkalle ja treeneihin.

Lue myös

Suolat nesteytyksessä – Dexal Pro Hydration
Hiilihydraatit suorituskyvyn ylläpidossa
Huolehdi nestetasapainosta – urheilujuomista apua helteellä

Tutustu tuotteisiin

Dexal Heavy -tankkausjuomatiiviste
Dexal Light -urheilujuomatiivisteet
Dexal Pro Hydration -poretabletit
Dexal Sport Nutrition Magnesium
Dexal-energiageelit