Kovaa treenatessa on tärkeää voida luottaa siihen, että tarvikkeet toimivat ja tukevat optimaalista suoritusta. Dexalin-tarvikevalikoima sisältää erilaisia vaihtoehtoja muun muassa nesteytykseen.

Dexal-juomapullo 0,75 l, sininen

Suomessa valmistettu laadukas Dexal-kuntojuomapullo. Juomapullon raaka-aineena on käytetty LD-polyeteeniä, jonka etuina ovat mm. alhainen ominaispaino, kemikaalien kesto sekä iskulujuus. Materiaali hylkii vettä ja kestää hyvin vaihtelevat sääolosuhteet. Pullon vetoisuus on 0,75 litraa.

Dexal juomapullo läpinäkyvä 0,75l

Dexal-juomapullo 0,75 l, läpinäkyvä

Suomessa valmistettu laadukas Dexal-kuntojuomapullo. Läpinäkyvä juomapullo, jossa sininen mitta-asteikko pullon takapuolella. Pullon vetoisuus on 0,75 litraa.

Dexal juomapullo pinkki 0,75l

Dexal-juomapullo 0,75 l, pinkki

Suomessa valmistettu laadukas Dexal-kuntojuomapullo. Pinkki juomapullo, jossa valkoinen kuviointi pullon ympärillä. Tehty laadukkaasta ja kestävästä LD-polyeteenistä. Pullon vetoisuus on 0,75 litraa.

Dexal-drinking-bottle-transparent

Dexal pillipullo 0,75 l, läpinäkyvä

Suomessa valmistettu laadukas Dexal-kuntojuomapullo. Läpinäkyvä pillipullo, jossa sininen mitta-asteikko pullon takapuolella. Pillipullo sopii hyvin esim. jääkiekkoon ja lajeihin, joissa kypärän vuoksi pillillä juominen on helpompaa. Tehty laadukkaasta ja kestävästä LD-polyeteenistä. Pullon vetoisuus on 0,75 litraa.

Dexal juomavyö, säädettävä

Dexal juomavyö, säädettävä

Säädettävä juomavyö, jossa tulee mukava viisi kahden desilitran pulloa. One size. Kätevä lenkille tai pitemmälle juoksumatkalle.

Dexal-tuubihuivi, sininen ja valkoinen

Monikäyttöinen tuubihuivi urheiluun ja vapaa-aikaan. Voidaan käyttää esim päähineenä tai suojata kaulaa viimalta. Venyvä ja miellyttävä materiaali.

dexal-juomakori-sininen

Juomapullokori 15:lle pullolle, sininen

Erittäin kestävä metallinen sininen juomapullokori Dexal logolla. Koriin mahtuu 15 kpl 0,75 dl juomapulloa. Kätevä apuväline joukkuuen huollolle suurempien juomamäärien kuljetukseen. Juomapullot asettuvat koriin viistosti ylöspäin, eiväkä siksi tipu helposti.