Dexal tuotteiden saatavuus vaihtelee paljon tuoteryhmittäin. Jälleenmyyjiämme ovat S-Ryhmän ja K-Ryhmän kaupat, Stockmann, Tokmanni sekä muut päivittäistavaraliikkeet. Lisäksi Dexalin valikoimaa löytyy urheilukaupoista, kuten Intersportista, XXL:stä, Sportiasta ja Budgetsportista. Teemme myös tapahtumamyyntiä kumppanitapahtumissamme.

Kun haluat parempaa suorituskykyä ja nesteytystä, voit kääntyä seuraavien kauppojen puoleen:

Pro Hydration -urheilujuomaporetabletit: Valitut Prismat, K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Tokmanni, Kaikki XXL -liikkeet ja muut hyvin varustellut urheilukaupat*.

Energy Smoothie: Valitut Prismat, K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Kaikki XXL -liikkeet ja muut hyvin varustellut urheilukaupat*.

Energiageelit, urheilujuomatiivisteet ja urheilujuomajauheet: Valitut Prismat, S-marketit, K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Kaikki XXL -liikkeet ja muut valitut urheilukaupat*.

Proteiinijauheet: valitut K-Citymarketit, K-Supermarketit ja muut urheilukaupat*.

Energia- ja proteiinipatukat: valitut K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Kaikki XXL -liikkeet ja muut hyvin varustellut urheilukaupat*.

Kinesioteipit ja tukisiteet: Saatavilla Prismasta ja valituista S-marketeista sekä valituista urheilukaupoista*.

*Intersport, Budget Sport, Kesport, Sportia, yksityiset urheiluliikkeet.

Muista, että voit pyytää lähi K-kauppiastasi tilaamaan Dexal -tuotteet K-kauppaan, jos niitä ei valikoimissa vielä ole. Koko valikoimamme on saatavissa nettikaupassamme osoitteessa www.oriolashop.fi