Lupauksemme

Me Dexalilla haluamme, että sinä voit saavuttaa urheilulliset tavoitteesi. Kun intohimo ja panostus omaan lajiin on suuri, jokainen asia merkitsee suorituksessa. Dexal on urheiluravinnemerkki, joka toimii ja johon voit luottaa. Me tiedämme, että tuotteemme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja ylittämään itsesi. Tämä on lupauksemme.

Tuotteemme

Tuoteperheemme on suunniteltu tukemaan kilpaurheilijoiden ja kuntoilijoiden suoritustasoa pitkäkestoisissa ja vaativissa suorituksissa. Tuotteemme vastaavat pääasiassa treenin aikaiseen energiatarpeeseen eli hiilihydraattien, elektrolyyttien ja nesteen saamiseen.  Löydä omaan tarpeeseen sopivat urheiluravinteet valikoimastamme, johon kuuluu muun muassa Dexal Light ja Heavy -urheilujuomat, Dexal energiageelit sekä Dexal Pro Hydration -poretabletit. Tutustu Dexal tuotteisiin täältä.

Tuotekehityksemme

Tuotekehityksemme perustuu tieteellisiin faktoihin. Lisäksi panostamme makuun ja käyttötarkoitukseen. Konsultoimme huippu-urheilijoita ja annamme heidän kokemuksensa sekä tietotaitonsa näkyä tuotteissamme. Seuraamme uusia trendejä ja alan tutkimuksia – näin kykenemme vastaamaan kuluttajien muuttuviin preferensseihin.

Tapahtumamme

Osallistumme pitkin vuotta merkittäviin urheilutapahtumiin ja toimimme niissä virallisena urheilujuomana. Energianlähteenä kilpailijoille toimivat Dexalin urheilujuomat ja energiageelit.