Dexal Light -urheilujuomatiiviste on paras valinta nesteytykseen aktiivisille liikkujille, kilpaurheilijoille sekä raskasta ruumiillista työtä tekeville. Dexal Light -urheilujuomatiiviste on ravintosisällöltään edistyksellinen liikuntasuorituksen aikaista suorituskykyä ylläpitävä urheilujuoma. Se sisältää sopivasti nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja ja kehon tärkeimmät elekrolyytit – kaliumin, natriumin, kloridin sekä magnesiumin.

Dexal Light urheilujuoman nauttiminen korvaa liikunnan aikana menetetyn nesteen ja ravintoaineet sekä auttaa kehoa jaksamaan pidempään. Se nopeuttaa myös suorituksen jälkeistä palautumista. Sisältämiensä hiilihydraattien ansiosta juoma pitää verensokerin koholla, mikä on olennaista varsinkin pitempikestoisissa suorituksissa.

Dexal Light on erittäin hyvänmakuinen janonsammuttaja, erityisesti kylmään veteen sekoitettuna.

Dexal Light -urheilujuomatiiviste on erittäin riittoisa. Yhdestä pullosta Dexal Light -urheilujuomatiivistettä saat yhteensä 8L urheilujuomaa. Sekoitussuhteesta riippuen voidaan valmista juomaa saada vielä enemmän. Nestemäisenä urheilujuomatiiviste sekoittuu veteen erittäin hyvin. Valmiin juoman hiilihydraattipitoisuus on maltillinen 3,7 g /100 ml ja juoma on vatsaystävällinen.

Dexal Light -urheilujuoma on hiilihydraatti-elekrolyyttiliuos, joka edistää kestävyyssuoritusta pitkäkestoisen harjoituksen aikana ja parantaa liuoksen veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana.

Vinkki: Lue lisää nesteytyksen ja hiilihydraattien tärkeydestä pitkissä ja kovissa urheilusuorituksissa. Oman nesteytystarpeesi voit laskea nesteytyslaskuristamme.

Käyttö: Sekoita Dexal Light veden kanssa näin: 1 osa tiivistettä ja 19 osaa vettä (esim. 0,5 dl tiivistettä ja 9,5 dl vettä). Nauti fyysisen rasituksen aikana 2–3 dl  valmista juomaa 15–20 minuutin välein. Voidaan nauttia myös ennen harjoitusta, sen aikana sekä treenin jälkeen. Ohjeen mukaan sekoitettu valmis juoma sisältää hiilihydraattia 3,7 g ja suolaa 0,11 g / 1 dl juomaa.

Saatavuus: Hyvinvarustellut päivittäistavara- ja urheiluliikkeet.

Tankkaukseen:

Ylläpitoon:

Palautumiseen:

Dexal Light appelsiini urheilujuomatiiviste

Dexal Light -urheilujuomatiiviste appelsiini 520 g

Ravintosisältö / 1 dl valmista juomaa:
energiaa: 63 kJ/15 kcal
proteiinia: 0 g
hiilihydraatteja: 3,7 g
rasvaa: 0 g
suolaa: 0,11 g
natriumia: 44 mg
magnesiumia: 4,5 mg
kaliumia: 37 mg

Ainesosaluettelo

Inverttisokerisiirappi, vesi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalium- ja natriumsitraatti, maltodekstriini, suola, magnesiumkarbonaatti, väri (beetakaroteeni), säilöntäaine (natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti), luontaiset aromit (appelsiini, greippi, sitruuna), makeutusaine (asesulfaami K), kaliumkloridi. Gluteeniton.

Dexal Light sitruuna-greippi urheilujuomatiiviste

Dexal Light -urheilujuomatiiviste sitruuna-greippi 520 g

Ravintosisältö / 1 dl valmista juomaa:
energiaa: 63 kJ/15 kcal
proteiinia: 0 g
hiilihydraatteja: 3,7 g
rasvaa: 0 g
suolaa: 0,11 g
natriumia: 44 mg
magnesiumia: 4,5 mg
kaliumia: 37 mg

Ainesosaluettelo

Inverttisokerisiirappi, vesi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalium- ja natriumsitraatti, maltodekstriini, suola, magnesiumkarbonaatti, säilöntäaine (natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti), makeutusaine (asesulfaami K), kaliumkloridi, luontaiset aromit (sitruuna, greippi). Gluteeniton.

Dexal.fi-light-tiiviste-karpalo

Dexal Light -urheilujuomatiiviste Karpalo 520 g

Ravintosisältö / 1 dl valmista juomaa:
energiaa: 63 kJ/15 kcal
proteiinia: 0 g
hiilihydraatteja: 3,72 g
rasvaa: 0 g
suolaa: 0,11 g
natriumia: 44 mg
magnesiumia: 4,5 mg
kaliumia: 37 mg

Ainesosaluettelo

Inverttisokerisiirappi, vesi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, natriumsitraatti), kaliumsitraatti, maltodekstriini, suola, magnesiumkarbonaatti, aromi (karpalo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), makeutusaine (asesulfaami K), kaliumkloridi, väri (antosyaani).