Dexal kesäkisa 2024 arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Oriola Finland Oy ja Polar Electro Oy (jäljempänä yhteistyökumppani)

2. Arvonta

Arvonta järjestetään Dexal.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua yhteystiedot jättämällä sekä täyttämällä kisakyselyn. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Polar Racer Pro urheilukello ja Dexal tuotepaketti, palkinnon arvo on noin 170€. Palkinto arvotaan kampanjan päätyttyä kaikkien kampanja-aikana osallistuneiden kesken. Palkintoja arvotaan kaksi. 

Arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajien nimet voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Oriolan tai yhteistyökumppanin työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.5.–15.8.2024 välisenä aikana.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Dexalin sivustolla täyttämällä kaikki kyselyn vastauskohdat ja jättämällä omat yhteystiedot niille varattuun kohtaan.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oriolan, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot käytetään voitosta ilmoittamiseen, niitä ei käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti, lue lisää tietosuojaselosteesta.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

9. Muutokset

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.