Dexal Pro Hydration -urheilujuoma – Suorituskykyä ja nesteytystä ilman kaloreita ja sokeria

Dexal Pro Hydration -urheilujuoma sopii jokaiseen treeniin, kaikille urheilijoille ja kuntoilijoille! Tuote sisältää kehon tärkeimmät suolat* neste- ja suolatasapainon ylläpitämiseksi. Tuotteen sisältämä magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia lihastoimintaa. Dexal Pro Hydration pitää sinut nesteytettynä ja virkeänä niin treeneissä, töissä, kuin matkallakin.

Nesteytyksen tarve voi vaihdella riippuen liikunnan vaativuudesta ja kestosta. Testaa, kuinka paljon urheilujuomaa juuri sinun kannattaa nauttia treenipäivän kuluessa. Dexal-nesteytyslaskuriin tästä.

*natrium, kalium, kloridi ja magnesium

Riittoisa ja ekologinen urheilujuoma

Dexal Pro Hydration on ekologinen valinta perinteisille valmiille urheilujuomille. Riittoisasta poretuubista saat 9L valmista urheilujuomaa. Samalla säästät rahaa ja vältyt 18 perinteisen 0,5L muovijuomapullon ostamiselta ja käytöltä. Ekologisuuden lisäksi annoshinta kuluttajalle on huomattavasti perinteistä urheilujuomaa edullisempi. Voit lukea lisätietoja tuotteesta täältä.

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan – voit voittaa Polar Racer Pro urheilukellon ja Dexal-tuotepaketin

Osallistumisaika 1.5.-15.8.2024. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Polar Racer Pro urheilukellon ja Dexal tuotepaketin. Palkinnon arvo on noin 300e. Voittajia arvotaan kaksi (2). Yhteistyössä Polar Electro. Kisasäännöt.