Dexal tuotteiden saatavuus vaihtelee paljon tuoteryhmittäin. Jälleenmyyjiämme ovat S-Ryhmän ja K-Ryhmän kaupat, Stockmann sekä muut päivittäistavaraliikkeet. Lisäksi Dexalin valikoimaa löytyy urheilukaupoista, kuten Intersportista, XXL:stä, Sportiasta ja Budgetsportista. Teemme myös tapahtumamyyntiä kumppanitapahtumissamme.

Kun haluat parempaa suorituskykyä ja nesteytystä, voit kääntyä seuraavien kauppojen puoleen:

Pro Hydration -urheilujuomaporetabletit, Energy Smoothie: hyvin varustellut Prismat, K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Kaikki XXL -liikkeet ja muut hyvin varustellut urheilukaupat*.

Energiageelit, urheilujuomatiivisteet ja urheilujuomajauheet: hyvin varustellut Prismat, S-marketit, K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Kaikki XXL -liikkeet ja muut hyvin varustellut urheilukaupat*.

Proteiinijauheet: hyvin varustellut K-Citymarketit, K-Supermarketit ja muut urheilukaupat*.

Energia- ja proteiinipatukat: hyvin varustellut K-Citymarketit ja K-Supermarketit. Kaikki XXL -liikkeet ja muut hyvin varustellut urheilukaupat*.

Kinesioteipit: hyvin varustellut Prismat ja muut urheilukaupat*.

*Intersport, Budget Sport, Kesport, Sportia, yksityiset urheiluliikkeet

Muista, että voit aina pyytää lähi K-kauppiastasi tilaamaan tuotteet kauppaan, jos niitä ei valikoimissa vielä ole. Koko valikoimamme on saatavissa nettikaupassamme osoitteessa www.oriolashop.fi