Voita vuoden Dexalit -arvonta on päättynyt

Kysyimme, kuka Suomen maajoukkueen pelaajista loisti MM-kisoissa. Arvonta on nyt päättynyt ja voittaja saatu selville. Tällä kertaa onnetar suosi Rasa Mannerta Tampereelta.

Kiitokset kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajalle!

Äänestyksessä viiden kärki suomalaisonnistujien osalta oli melkoisen maalivahtivoittoinen. Kenttäpelaajista mukaan kiilasivat vain voiton vienyt Sebastian Aho ja neljänneksi sijoittunut Jesse Puljujärvi. Tässä vielä tulokset:

  • 1. Sebastian Aho (312 ääntä)
  • 2. Joonas Korpisalo (271 ääntä)
  • 3. Harri Säteri (255 ääntä)
  • 4. Jesse Puljujärvi (165 ääntä)
  • 5. Joni Ortio (106 ääntä)


Uutta kovaa treenaaville!

Dexal on mukana tukemassa suorituskykyä kovaa ja pitkään treenatessa. Kokeile innovatiivisia uutuuksiamme; löydät ne päivittäistavarakauppojen urheiluosastoilta sekä verkosta! Osta nyt »

Dexal Energy Smoothie Redberries 90 g

Mansikkaa, vadelmaa, punaherukkaa, haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) sekä elektrolyytteja sisältävä juotava energiasmoothie.

Lue lisää »

Dexal Pro Hydration 18 poretabl.

Uuden sukupolven suorituskykyä ylläpitävä urheilujuoma treenin ajaksi. Sisältää tärkeimmät elektrolyytit neste- ja elektrolyyttitasapainon ylläpitoon.

Lue lisää »

Dexal Whey+Collagen 500 g

Nopeasti imeytyvää heraproteiinia, tukikudoksille tärkeää kollageeniproteiinia sekä C-vitamiinia sisältävä proteiinijauhe.

Lue lisää »

Dexal Vegan Protein Natural 500 g

Luonnollinen kasviproteiinisekoitus, joka sisältää korkealaatuisia kasviproteiineja: peruna-, herne- ja hamppuproteiineja.

Lue lisää »