”Vau! Mahtavaa, tälläistä olen odotellut!” – Testiryhmä BCAA tuotteesta

Pyysimme Facebookissa seuraajiamme mukaan testaamaan uusia Dexal BCAA Drink juomia. Lähetimme 20 valitulle testaajalle testiin molemmat BCAA Drink tuotteet ja pyysimme rehellistä mielipidettä tuotteesta. Testiryhmäläiset käyttivät BCAA-poretabletteja ennen treeniä, treenin aikana, treenin jälkeen tai arjessa tuomaan piristystä päivään, ja tietysti raportoivat kokemuksistaan meille.

Testiryhmään valikoimme aktiivisia urheiluhulluja, jotka elävät urheilulle, kuten mekin. Mukana on SM-tason urheilijoista, tavoitteellisesti harrastaviin tai vain ilokseen aktiivisesti liikkuviin arjen urheilijoihin. Testiryhmäläiset urheilivat keskimäärin useita kertoja viikossa, useat lähes päivittäin. Mukana on iso lajien kirjo, mm. CrossFittiä, polkujuoksua, painonnostoa, saliharrastusta, pyöräilyä ja joukkuelajeja, kuten rugbya.

Voit seurata testiryhmäläisiämme Facebookissa ja Instagramissa tunnisteella #dexalbcaa #bcaa ja #dexal.

Treenivinkkejä Dexal BCAA tuotteen käyttöön on myös antanut sponsoriurheilijamme Kaisa Sali. Tutustu Kaisan mukana triathlonin saloihin täällä. >>

Kommentteja suoraan testiryhmäläisiltämme

”Toimiva tuote! Paljon olen erilaisia lisäravinteita käyttänyt mutta tässä on toimiva yhdistelmä, ainakin minulle.”

”Tosi hyvä tuote. Raikkaat ja hyvät maut, kätevä pakkaus ja tablettimuoto ehdottomasti plussaa ja iso etu verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.”

”Laadukkaan ja sporttisen näköinen pakkaus. Ajatus bcaa-juomasta poretablettina kiehtova.”

”Usein ennen treeniä oli väsynyt olo työpäivän jälkeen eikä huvittanut lähteä treenille. Porejuoman juotua sain lisäenergiaa ja treeni kulki aina todella hyvin!”

”Pitkän sairastelujakson jälkeen jaksoin hyvin käydä pyörälenkin (noin 16 km) ja sen jälkeen pari tuntia lentopalloa juoden suorituksen aikana Dexal bcaa:ta.”

”Testijaksolle sattui tosi lämmintäkin säätä ja treenit (juoksu, pyöräily, pesis, crossfit) ja pesispelit jaksoi tosi hyvin, ei kramppeja eikä väsymyksen tunnetta.”

”Pitkissä reeneissä 2-4h jaksoi paremmin ja varsinkin näillä helteillä, kun oli BCAA Drinkiä mukana. Ja mielestäni ei krampitkaan uhanneet kuten muuten.”

”Energiaa riitti, varsinkin pelissä huomasin. Oon ollu kauheassa flunssassa viimiset pari viikkoa niin peliin toi kyllä hyvää boostia”

”Olen ennen käyttänyt pelkkää BCAA:ta ja nyt kun käytin näitä Dexalin poretabletteja missä on kofeiinia, niin treenivire pysyi treenin aikana todella hyvänä. Osallistuin yhteen voimanostokilpailuun testin aikana ja käytin poretabletteja kisan aikana ja missään vaiheessa ei päässyt kunto väsymään. Näin on helposti käynyt muiden tuotteiden kanssa, joten aion jatkossa käyttää Dexal BCAA poretabletteja kisoissa.”

”Huomasin kuntosalitreenissä sarjakestävyyden lisääntyvän”

”Ainakin maku oli piristävä ja mielestäni tuotteella oli myös piristävä vaikutus.”

Lue lisää Dexalin uudesta BCAA tuotteesta täältä. >>

Käytä myös hyväksesi avajaistarjous. >>