Dexal kinesioteipit, urheiluteipit ja tukisiteet ovat laadukkaita Italiassa valmistettuja kehonhuollon apuvälineitä.

Kinesioteippauksen avulla voidaan vähentää kipua sekä lisätä liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Teippauksella voidaan myös tukea elimistön paranemisprosessia esimerkiksi urheiluvammojen jälkeen. Teippaukset ovat yleistyneet viime vuosina niin urheilijoiden kuin tavallisten kuntoutujien fysioterapiassa. Koulutetun fysioterapeutin teippauksella saadaan aikaan monenlaisia haluttuja, sekä kuntoutumista edistäviä että ennaltaehkäiseviä vaikutuksia asiakkaan kehossa. Kinesioteippiä käytetään usein myös urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, sillä sen avulla voidaan varmistua nivelen liikeradasta ja välttää haitallisia ääriasentoja. Kinesioteippi kiinnitetään puhtaalle, täysin kuivalle iholle. Kinesioteippi pysyy iholla teippaustavasta ja tekniikasta sekä ihosta riippuen useita päiviä. Iholle kiinnitetty teippi kestää suihkun.

Dexal kinesioteippi on elastinen ja hengittävä urheiluteippi joka kestää iholla useita päiviä. Käyttötavasta ja teippaustekniikasta riippuen kinesioteippi soveltuu mm. ehkäisemään urheiluvammojen syntyä, lievittämään kipua, lisäämään nivelliikkuvuutta ja optimoimaan lihastoimintaa. Teippi antaa tukea ja varmistaa oikean liikeradan häiritsemättä verenkiertoa.  Teipin kompressiovaikutus voi auttaa turvotuksen lievittämisessä.

Dexal Urheiluteippi on venymätön, vahva teippi urheiluteippaukseen ja toiminnallisiin sidoksiin. Teipissä on hyvä tarttumispito ja helppo katkaisureuna. Teippi on 10 metriä pitkä ja sitä  on 2,5 cm ja 3,8 cm levyisenä. Teippi on valkoinen ja lateksiton. CE-merkitty.

Dexal tukiside sopii venähdysten ja nyrjähdysten tukemiseen. Tukisidos antaa tukea ja ennaltaehkäisee urheiluvammojen syntyä. Tukisidosta voidaan käyttää myös kompressiositeenä vammojen hoitoon, sekä esimerkiksi kylmäpakkausten paikallaan pitoon. Dexal tukiside ei tarvitse klipsejä, koska se on itsekiinnittyvä. Tukiside on 7,5 cm leveä ja 4,5 metriä pitkä, ja sitä on useaa eri värivaihtoehtoa.

Dexal kinesioteipit, urheiluteipit ja tukisiteet saatavuus: Prismoista kautta maan sekä valituista S-marketeista ja valituista urheilukaupoista. Huom. Urheiluteipistä vain ohuempi 2,5 cm malli saatavilla Prismasta ja valituista S-marketeista.

Tankkaukseen:

Ylläpitoon:

Palautumiseen:

Dexal_multistretch_kinesioteippi_sininen

Dexal Multistrech kinesioteippi

Dexal Multistrech kinesioteippi on joka suuntaan venyvä elastinen teippi, joka soveltuu mm. ylirasittuneen lihaksen hoitoon, jalan holvikaaren, nilkan, varpaiden, sormien, ranteen, polven, olkapään, kyynärpään ja selän tukemiseen. Dexal tavallisesta kinesioteipistä se eroaa juuri suuremman elastisuutensa vuoksi. Teippi on lateksiton, ihoystävällinen ja kestää teippaustavasta ja tekniikasta riippuen iholla useita päiviä. Iholle kiinnitetty teippi kestää suihkun.

Dexal kinesioteippi beige

Dexal-kinesioteippi 5 cm x 5 m (sininen, pinkki, beige, musta)

Elastinen ja hengittävä urheiluteippi joka kestää iholla useita päiviä. Kompressiovaikutus.
Leveys: 5 cm
Pituus: 5 m
Valmistusaineet: Puuvilla 95 %, elastaani 5 %.
Värivaihtoehdot: Sininen, pinkki, beige, musta.

Dexal Sport -tukiside 7,5 cm x 4,5 m

Itsekiinnittyvä tukiside eri värivaihtoehdoilla.
Mitat: Leveys 7,5 cm ja pituus 4,5 m.
Materiaali: 85 % polypropyleeniä, 15 % elastaania.