Dexalin ravintolisillä tuet täysipainoista ruokavaliota vaivattomasti.

 

Dexal Magnesium + B-vitamiini imeskelypastilli

Dexal Magnesium + B-vitamiini imeskelytabletti 30 kpl

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B-vitamiineja. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa. Makuna persikka-passionhedelmä.

Annostus: 1–2 imeskelytablettia vuorokaudessa. Tabletin annetaan sulaa hitaasti suussa.

Ainesosaluettelo

Trimagnesiumdisitraatti, täyteaine (sorbitoli), magnesiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), persikkajauhe, kasvirasva (hydrogenoitu palmuöljy, emulsioaine: rasvahappojen mono- ja diglyseridit), kiinteyttämisaine (polyetyleeniglykoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), tärkkelys, aromit (persikka, passionhedelmä), makeutusaine (aspartaami*), B1-vitamiini, B2-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Dexal Omega-3 Force 120 kaps.

Dexal Omega-3 Force 120 kaps. on vahva ja laadukas kalaöljyvalmiste, joka sisältää runsaasti elimistön hyvinvoinnille tärkeitä omega-3-rasvahappoja, EPA:a ja DHA:ta. Laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Vuorokausiannos 1–2 kapselia sisältää: omega-3 rasvahappoja 620–1 240 mg, josta EPA 310–620 mg ja DHA 205–410 mg.

Annostus: 1–2 kapselia vuorokaudessa.

Ainesosaluettelo

Päiväannos 1–2 kaps.: kalaöljyä 1 000–2 000 mg, Omega-3 -rasvahappoja 620–1 240 mg, joista EPA 310–620 mg ja DHA 205–410 mg

dexal_glukosamiini_pore

Dexal Glukosamiini -poretabletit 20 kpl

Yhdistelmä nivelille ja rustoille tärkeitä ainesosia: glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:ää ja C-vitamiinia. Sopii urheilijoille, kuntoilijoille ja henkilöille, joilla nivelet joutuvat kovaan rasitukseen. Makuna sitruuna. Sokeriton ja gluteeniton.

Käyttö: 1–2 poretablettia/vuorokausi. Poretabletti liuotetaan lasilliseen vettä.

Ainesosaluettelo

Happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti), D-glukosamiinisulfaatti** (äyriäisistä), täyteaine (sorbitoli*), kondroitiinisulfaatti natrium**, metyylisulfonyylimetaani (MSM), aromit, L-askorbiinihappo, makeutusaine (asesulfaami-K, aspartaami***). *Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. **Allergeeni: Sisältää äyriäistä ja kalaa. ***Sisältää fenyylialaniinin lähteen.