Oriolan Dexal Facebook -tykkäyskampanjan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Oriola

2. Arvonta

Arvonta suoritetaan kaikkien Dexalin Facebook-tykkääjien ja kisajulkaisua kommentoineiden kesken kun Dexalilla on vähintään 8 000 Facebook-tykkääjää. Palkintona arvotaan yksi Polar M400 -urheilukello sykevyöllä (arvo noin 160 euroa). Arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan Dexalin Facebook-kanavalla. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta. Voittajan nimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 30 päivän kuluessa. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Oriolan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Voittaja ilmoittaa yhteystietonsa lähettämällä Dexalille yksityisviestin Facebookissa.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 13.12.2015 alkaen. Arvonta päättyy, kun Facebook-tykkääjiä on vähintään 8 000 kpl. Arvonta suoritetaan seuraavana mahdollisena arkipäivänä 8 000:n tykkääjän täyttymisestä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Dexalin Facebook-sivusta tai kommentoimalla kisajulkaisua Facebookissa. Arvonta suoritetaan kaikkien Dexalin Facebook-tykkääjien ja kisajulkaisua kommentoneiden kesken. Arvontaan osallistuminen ei edellytä julkaisun jakamista Facebookissa.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oriolan, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneenosallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.