Oriolan Dexal Voita Helkama CC5 -cyclocross! -kampanjan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Oriola

2. Arvonta

Arvonta järjestetään Dexal.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua yhteystiedot jättämällä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona Helkama CC5 -cyclocross (suositushinta 1 299 euroa) sekä lohdutuspalkintoina yhteensä 30 Dexal-tuotepakettia (arvo noin 30 euroa/tuotepaketti). Polkupyörä arvotaan kampanjan päätyttyä viikolla 36 kaikkien yhteystietonsa kampanja-aikana jättäneiden kesken, tuotepaketit arvotaan kuukausittain kesän aikana (kesäkuun 10 tuotepakettia 30.6.2016, heinäkuun 10 tuotepakettia 1.8.2016 ja elokuun 10 tuotepakettia 31.8.2016). Triplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu tuotepakettien arvontaan joka kuukausi! Polkupyörän arvonnassa vain yksi osallistuminen huomioidaan.

Arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajien nimet voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Oriolan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista sekä mahdollisia markkinointitoimenpiteitä varten.

4. Osallistumisaika

Polkupyörän arvontaan voi osallistua 23.5.–31.8.2016 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Kesäkuun tuotepakettien arvontaan 1.–30.6.2016, heinäkuun tuotepakettien 1.–31.7.2016 ja elokuun tuotepakettien 1.–31.8.2016.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Dexalin sivustolla täyttämällä omat yhteystiedot.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oriolan, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee
vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Oriola oy:n kuluttajarekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.