Dexal Pro Hydration testiryhmä

Kiitos kaikille testiryhmään mukaan hakeneille. Seuraa testiryhmäläisten julkaisuja Dexalin Facebook– ja Instagram -kanavissa. 
_ _

Dexal Pro Hydration -urheilujuoma sopii jokaiseen treeniin, kaikille urheilijoille ja kuntoilijoille! Se on suorituskykyä ja nesteytystä, ilman kaloreita ja sokeria. Lue lisää Pro Hydration tuotteista. >>

Hae mukaan Dexal Pro Hydration testiryhmään

Dexal Pro Hydration porejuomavalikoimaan saadaan kevään aikana uusi ihastuttava maku. Hae mukaan testiryhmään ja pääset maistamaan uutuusmakua ensimmäisten joukossa! Lähetämme kaikille testiyhmäläisille myös tutut ja suositut Pro Hydration -poretabletit appelsiinin, sitruuna-limen sekä mustaherukan maukuisina. Testiryhmäläiset äänestävät samalla suosikkimakuaan.

Testiryhmän säännöt

Testiryhmän hakuaika on 2.-19.4.2020. Arvomme kaikkien hakemuksen jättäneiden kesken 20 osallistujaa testiryhmään viikolla 17. Testiryhmäläisille lähetetään Dexal Pro Hydration tuotteet (4 pakkausta) viikolla 18. Testausaika on 4.-31.5.2020

Testiryhmäläinen sitoutuu ottamaan tuotekuvia urheilulajilleen tyypilisessä maisemassa. Testiryhmäläiset lähettävät kukin vähintään 4 valokuvaa 1.6. mennessä sähköpostilla Dexalille. Dexal pidättää oikeuden käyttää testiryhmän kuvia Dexal markkinoinnissa. Testiryhmäläinen voi julkaista valokuvia omassa somekanavassa. Kuvat merkitään tunnisteella #dexal.

Hae mukaan täyttämällä lomake: