Dexal Energy Smoothie on runsaasti aitoja marjoja, BCAA:ta ja elektrolyytteja sisältävä juotava herkullinen energiasmoothie treenin aikaisen suorituskyvyn ylläpitoon. Energy Smoothieta käytetään perinteisten geelien tapaan, mutta se on suurempi ja sisältää enemmän energiaa ja vettä.
Energy Smoothie sisältää aitoa mansikkaa, vadelmaa, punaherukkaa, haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja kehon tärkeimmät elektrolyytit. Tuote on helppo ottaa mukaan treeneihin ja matkoille.

Dexal Energy Smoothie antaa runsaasti energiaa nopeiden hiilihydraattien muodossa ja takaa lihaksille nopean energianlähteen. Tämä edesauttaa suorituskyvyn säilymistä pitkissä tai kovissa suorituksissa. Tuotteen energia tulee aidoista marjoista, maltodekstriinista ja dekstroosista. Energy Smoothien sisältämä BCAA, eli haaraketjuiset aminohapot vähentävät väsymyksen tunnetta ja lisäävät suorituskykyä sekä auttavat treenin jälkeisessä palautumisessa. Energy Smoothien elektrolyytit ylläpitävät neste- ja elektrolyyttitasapainoa ja auttavat lihaksia toimimaan normaalisti kovissakin suorituksissa.

Dexal Energy Smoothiessa on suljettava kierrekorkki, joka mahdollistaa tuotteen nauttimisen useassa otteessa, toisin kuin perinteisillä auki repäistävillä energiageeleillä.

Vinkki: Säilytä Dexal Energy Smoothie jääkaapissa, jolloin siitä tulee mukavan viileä ja raikas nautittava!

Käyttö: Dexal Energy Smoothieta Käytetään urheilusuorituksen aikana suorituskyvyn ylläpitoon. Käytä Energy Smoothie energiageelien tapaan. Tuotetta voidaan annostella kierrekorkin ansiosta. Voidaan nauttia myös energialisäksi ennen suoritusta tai välipalana.

Dexal energy smoothien saatavuus: Valitut Prismat, K-Citymarketit ja K-Supermarketit. XXL -liikkeet ja muut valitut urheilukaupat.

Tankkaukseen:

Ylläpitoon:

Palautumiseen:

Dexal energysmoothie

Dexal Energy Smoothie

Ravintosisältö /100 g / 100 ml
Energiaa (kJ): 714.0 kJ
Energiaa (kcal): 168.0 kcal
Rasvaa: 0.1 g
Hiilihydraatteja: 38.0 g
…joista sokeria: 13.0 g
Proteiinia: 1.4 g
BCAA: 1000 mg
Suola: 0.92 g
Natrium: 368 mg
Magnesium: 69 mg

Ainesosaluettelo

Vesi, maltodekstriini, dekstroosi, mansikka 10 %, vadelma 10 %, punaherukka 5 %, BCAA (L-leusiini 50 %, L-isoleusiini 25 %, L-valiini 25 %), muunnettu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), suola, magnesiumkarbonaatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Gluteeniton.

Osta verkkokaupasta