Aitoa mansikkaa, vadelmaa, punaherukkaa, haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja elektrolyyttejä sisältävä juotava energiasmoothie treenin aikaisen suorituskyvyn ylläpitoon! Helppo ottaa mukaan treeneihin, matkoille ja kilpailuihin.

Runsas energia nopeiden hiilihydraattien muodossa takaa lihaksille nopean energianlähteen ja varmistaa suorituskyvyn säilymisen pitkissä ja kovissa suorituksissa. BCAA, eli haaraketjuiset aminohapot, vähentävät väsymyksen tunnetta ja lisäävät suorituskykyä sekä auttavat treenin jälkeistä palautumista. Elektrolyytit ylläpitävät neste- ja elektrolyyttitasapainoa ja auttavat lihaksia toimimaan normaalisti kovissakin suorituksissa.

Käyttö: Käytetään urheilusuorituksen aikana suorituskyvyn ylläpitoon. Voidaan nauttia myös ennen suoritusta tai energialisäksi välipalana.

Dexal Energy Smoothie

Ravintosisältö /100 g / 100 ml
Energiaa (kJ): 714.0 kJ
Energiaa (kcal): 168.0 kcal
Rasvaa: 0.1 g
Hiilihydraatteja: 38.0 g
…joista sokeria: 13.0 g
Proteiinia: 1.4 g
BCAA: 1000 mg
Suola: 0.92 g

Ainesosaluettelo

Vesi, maltodekstriini, dekstroosi, mansikka 10 %, vadelma 10 %, punaherukka 5 %, BCAA (L-leusiini 50 %, L-isoleusiini 25 %, L-valiini 25 %), muunnettu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), suola, magnesiumkarbonaatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Gluteeniton.

Osta verkkokaupasta