Ironman 70.3. Lahti 2018

Dexal on Ironman 70.3 Lahti –triathlontapahtuman virallinen urheiluravinnekumppani

Maailman tunnetuin ja arvokkain Triathlontapahtuma Ironman 70.3. järjestetään lauantaina 30. kesäkuuta Lahdessa. Ironman on Triathlon-urheilulajin kansainvälinen tapahtumabrändi ja se on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Dexalin urheilujuomat ja energiageelit ovat urheilijoiden käytössä kilpailun juoma –ja huoltopisteillä.

Suomalainen Dexal-tuoteperhe on suunniteltu tukemaan onnistuneita liikuntaelämyksiä. Dexal-urheilulisäravinteet auttavat elimistöä säilyttämään neste- ja suolatasapainon vaativissakin olosuhteissa. Dexal on mukana myös monissa Suomen suurimmissa urheilutapahtumissa auttamassa kuntoilijoita onnistuneeseen liikuntaelämykseen. 

Olemme ylpeitä voidessamme tukea maailman huipputason Triathlon-tuotemerkkiä ja osallistua tähän tapahtumaan. Luotettavat ja kotimaiset urheilujuomat ja energiageelimme ovat urheilijoille saatavilla tämän tapahtuman aikana. Olemme myös itse paikanpäällä  tapahtuman aikaan myymässä ja maistattamassa tuotteitamme” sanoo Dexalin tuoteryhmäpäällikkö Aku Hakola.